Over ons

Eigenaar ‘Mo’ Bellahssen, opende in 2009 voor het eerst de deuren van zijn traditioneel Marokkaanse restaurant CHOMICHA in Woensel in Eindhoven. Koken in de rijke traditie van de Marokkaanse eetcultuur, met de paplepel ingegoten door mama Chomicha, naar wie het restaurant vernoemd is…Maar nu, meer dan een decennium later, is het tijd om de culinaire vleugels uit te slaan, want kleine Mohammetjes worden groot, en het Marokkaanse avonturiers bloed  kruipt uiteindelijk gewoon waar het gaan moet.. Langs nieuwe smaken, langs nieuwe kleuren en nieuwe geuren.

Schatplichtig aan- en altijd trots op het mooie Marokko heeft restaurant CHOMICHA een frisse nieuwe kaart samengesteld, waar dieper ingegaan wordt op de persoonlijke evolutie van chef kok en eigenaar Mo. Buiten de vaste kaart wordt ruimte gemaakt voor wisselende specials zoals de ‘Gevulde Portobello mushrooms met gorgonzola kaas en zoete ui’, of wat te denken van een frisse Virgin [alcoholvrij] Strawberry Daquiri’?

De oude traditie maakt dus plaats voor nieuwe inspiratie en nieuwe energie  maar wel met dezelfde gastvrijheid, en dezelfde trots als vanouds! Dus kom kijken, proeven en gezellig samen zijn in het nieuwe CHOMICHA!!